1 op 1 begeleiding bij zakelijk bloggen

Ondersteun je website met waardevolle en inspirerende artikelen waar jouw ideale publiek écht wat aan heeft

Maandelijkse sessies van een uur

Samen je strategie bepalen

Brainstormmaatje

Alles uit je website halen

Je kent ze vast wel: Ondernemers met een superinspirerende blog. Misschien volg je er wel een paar, omdat ze zo leerzaam zijn. Nu wil je zelf graag  je bedrijf of organisatie ondersteunen met een zakelijke blog, of je bent net begonnen, maar je kunt wel wat hulp gebruiken. Iemand die meekijkt, waarmee je kunt sparren, en die jouw stok achter de deur is om het niet op de lange baan te schuiven.

Herken je dit?

  • Je wilt je kennis en vaardigheden meer uit de verf laten komen op je website, maar je vindt het moeilijk om zelf te beginnen.
  • Je hebt al een blog, maar je vindt het lastig om er consistent tijd in te steken en waarde te delen.
  • Je vindt het lastig om iedere keer weer met nieuwe inspiratie te komen.
  • Je hebt het idee dat je lang niet alles uit je website of blog haalt en dat er meer mogelijk is.

Zit je bij één of meer van deze punten heel hard te knikken, lees dan zeker verder!

Jouw stok achter de deur

Iedereen moet ergens beginnen. Ik ook. Toen ik begon met bloggen, las ook alleen de kat van de buurvrouw wat ik schreef. Inmiddels heb ik met mijn ecoblog CherryCharlie.nl de 10.000 unieke bezoekers aangetikt.

In de 13 jaar dat ik blog (en andere blogs lees), heb ik een hoop ervaring opgedaan: Wat is interessant? Wat leest lekker? Hoe trek ik zoveel mogelijk bezoekers? Hoe kun je je blog als ondersteuning van je bedrijf of organisatie inzetten? Wat voor overige verdienmodellen kun je allemaal aan een blog hangen?

Tijdens deze sessies ben ik jouw brainstormmaatje, jouw stok achter de deur en jouw mentor op dit gebied. Ik help je om daadwerkelijk iedere maand iets moois en neer te zetten, en zo langzaam maar zeker je website uit te bouwen tot een waardevolle en inspirerende plek met artikelen waar jouw ideale publiek écht wat aan heeft.

Voor wie is dit traject bedoeld?

Deze sessies zijn voor ondernemers en organisaties die bloggen willen inzetten om van hun website meer te maken dan een statisch visitekaartje, maar het lastig vinden om iedere keer die inspiratie op te doen en artikelen te schrijven. Ik. denkmet je mee en geef je praktische handvatten waarmee je direct aan de slag kunt.

Wat krijg je?

👉🏻 Kwartaalbrainstorm
Tijdens de kwartaalbrainstorm kijken we wat je op dit moment in de pipeline hebt zitten en wat voor blogcontent daarbij past.

👉🏻 Samen een beginnetje maken
We kijken iedere sessie wat er voor komende maand op je contentkalender staat en maken voor iedere blog een outline die je makkelijk uit kunt schrijven.

👉🏻 Verdieping
Afhankelijk van je interesse kunnen we ook zaken bespreken als social media, Google Analytics, funnels, online verdienmodellen en andere vragen die je hebt.

👉🏻 Balans opmaken
We stellen langetermijndoelen op en kijken per kwartaal hoe het daarmee staat.

Dit kun je verwachten

Groei


Stap voor stap betere online zichtbaarheid en meer websitebezoekers.

Maatje


Ik kijk met je mee en help je bij het schrijven van waardevolle artikelen waar jouw ideale publiek écht wat aan heeft.

Optimaliseren


Je krijgt tips om alles uit je blogposts te halen: van SEO tot conversie.

Je schrijft zelf


Ik help je met tips en inspiratie op weg, maar uiteindelijk moet je het zelf doen. Hoe vaker je schrijft, hoe makkelijker het wordt!

Investering: €179 per kwartaal

Boek nu een gratis kennismakingssessie!

Scroll naar top