Blogcoaching voor ondernemers

Maak van je zakelijke website een inspirerende en waardevolle hub waarmee je beter vindbaar bent in Google en makkelijker je ideale klant aantrekt

Maandelijkse sessies van een uur

Samen je strategie bepalen

Brainstormmaatje

Alles uit je zakelijke blog halen

Je kent ze vast wel: Ondernemers met een superinspirerende blog. Misschien volg je er wel een paar, omdat ze zo leerzaam zijn. Nu wil je zelf graag  je bedrijf ondersteunen met een zakelijke blog, of je bent net begonnen, maar je kunt wel wat hulp gebruiken. Iemand die meekijkt, waarmee je kunt sparren, en die jouw stok achter de deur is om het niet op de lange baan te schuiven.

Herken je dit?

  • Je bent je volkomen bewust van de langetermijnvoordelen van zakelijk bloggen, maar je vindt het moeilijk om zelf te beginnen.
  • Je hebt een zakelijke blog, maar je vindt het lastig om er consistent tijd in te steken en waarde te delen.
  • Je hebt een zakelijke blog, maar vindt het lastig om iedere keer weer met nieuwe inspiratie te komen.
  • Je hebt een zakelijke blog, maar hebt het idee dat je er lang niet alles uit haalt.

Zit je bij één of meer van deze punten heel hard te knikken, lees dan zeker verder!

Jouw stok achter de deur

Iedereen moet ergens beginnen. Ik ook. Toen ik begon met bloggen, las ook alleen de kat van de buurvrouw wat ik schreef. Inmiddels heb ik met mijn ecoblog CherryCharlie.nl de 10.000 unieke bezoekers aangetikt.

In de 13 jaar dat ik blog (en andere blogs lees), heb ik een hoop ervaring opgedaan: Wat is interessant? Wat leest lekker? Hoe trek ik zoveel mogelijk bezoekers? Wat voor verdienmodellen kun je allemaal aan een blog hangen?

Een zakelijke blog is geen doel maar een middel: het is een lange termijn marketingstrategie. Met iedere blogpost word jij een beetje beter gevonden in Google. Met iedere blogpost werk jij aan je expertstatus.

In mijn coachingsprogramma ben ik jouw brainstormmaatje, jouw stok achter de deur en jouw mentor op dit gebied. Ik help je om daadwerkelijk iedere maand even die moeite te doen, om consistent waarde toe te voegen, en zo langzaam maar zeker je website uit te bouwen tot een waardevolle en inspirerende hub op jouw vakgebied waar klanten graag komen.

Voor wie is deze blogcoaching bedoeld?

Deze coachingsessies zijn voor ondernemers die zakelijk willen bloggen en meer gebruik willen maken van alle online mogelijkheden, maar het lastig vinden om er iedere maand de energie en inspiratie voor te vinden. Als je een fijn brainstormmaatje of een goede stok achter de deur nodig hebt: I’m your gal!

Hoi, ik ben Charlotte!

Met 13 jaar ervaring kun je wel zeggen dat ik een oudgediende ben in blogland. Ooit begonnen als beautyblogger, later gegroeid naar authentieke ecoblogger. On the side heb ik er ook nog een muziekproductieblog bij gehad tijdens mijn studie, en je hebt hier vast al wel mijn zakelijke blog ontdekt.

Inmiddels mag ik met CherryCharlie.nl 10.000 lezers per maand inspireren en heb ik mijn eigen rubriek in Roots magazine.

Ik wil al mijn ervaring en skills graag inzetten om jou te helpen om goed vindbaar te zijn online en álles uit je zakelijke website te halen. Je kunt bij mij terecht voor onder andere duurzaam webdesign, blogcoaching en ghostwriting. Ook geef ik af en toe laagdrempelige cursussen.

Wat krijg je?

👉🏻 Nulsessie
In de allereerste sessie nemen we jouw huidige website / zakelijke blog uitgebreid onder de loep en krijg je direct verbeterpunten mee.

👉🏻 Kwartaalbrainstorm
Tijdens de kwartaalbrainstorm kijken we wat je op dit moment in de pipeline hebt zitten en wat voor blogcontent daarbij past.

👉🏻 Check in
We kijken iedere sessie wat er voor komende maand op je contentkalender staat en maken voor iedere blog een outline die je makkelijk uit kunt schrijven.

👉🏻 Verdieping
Afhankelijk van je interesse kunnen we ook zaken bespreken als social media, Google Analytics, funnels, online verdienmodellen en andere vragen die je hebt.

👉🏻 Balans opmaken
Natuurlijk maken we ieder half jaar een balans op: hoe staat het met jouw statistieken, vindbaarheid en conversie?

Dit kun je verwachten

Groei

Binnen een half jaar betere online zichtbaarheid en meer websitebezoekers.

Maatje

Ik kijk met je mee en help je bij het schrijven van waardevolle blogposts om jouw ideale klant aan te trekken.

Optimaliseren

Je krijgt tips om alles uit je blogposts te halen: van SEO tot conversie.

Je schrijft zelf

Ik help je met tips en inspiratie op weg, maar uiteindelijk moet je het zelf doen. Hoe vaker je blogt, hoe makkelijker het wordt!

Boek nu je eerste sessie!

Investering

  • Eerste sessie: €60,-
  • Per kwartaal: €165,-

Tijdens de eerste sessie maken we kennis, nemen we jouw huidige blog of zakelijke website uitgebreid onder de loep en krijg je direct een hele stapel handige tips om mee aan de slag te gaan. Ook als je besluit om geen verdere coaching af te nemen.

Prijzen zijn exclusief BTW.

Scroll naar top