Maak van jouw passieve website een bezoekersmagneet

Trek jouw ideale klant naar je website door waardevol te bloggen

Zonder bezoekers heb je niks aan een mooie website

Jij bent gestart met ondernemen. Daar hoort natuurlijk een mooie website bij, want je wilt online vindbaar zijn. Daar heb je een hoop tijd of een hoop geld in gestopt. Maar de aanloop blijft een beetje uit. Jammer, want die website is namelijk dé plek waar je je ideale bezoeker in een lead verandert.

Het is natuurlijk zonde als jouw website ergens in een hoekje van het internet alleen maar mooi staat te zijn. Een beetje als een stoffige etalage van een winkel waarvan je eigenlijk nooit goed kunt zien of hij nou open is of niet.

Dat kan anders! Gelukkig zijn er een hoop manieren om jouw ideale klant naar je website te trekken, waaronder bloggen. Met 14 jaar blogervaring op zak weet ik als geen ander hoe je honderden, zelfs duizenden mensen naar je website kunt trekken.

Bloggen is geen rocket science. Jouw klanten bereiken en aanspreken met waardevolle artikelen is makkelijker dan je denkt. Je moet alleen even weten hoe.

Charlotte met laptop
Charlotte Bax – Blogger sinds 2008

Meer bezoekers op jouw website met waardevolle blogs

 • Je leert mijn fail-proof methode om een oneindige stroom aan inspiratie te genereren, zodat je niet hoeft te wachten op die goddelijke blikseminslag;
 • Leer inspirerende, waardevolle, interessante artikelen die jouw ideale klant écht wil lezen;
 • Praktische tips om jouw blogposts onder de aandacht te brengen bij de juiste mensen en goed vindbaar te maken op het wereldwijde web;
 • Zet je blog in voor automatische leadgeneratie en passieve inkomsten.
I highly recommend this course to anyone wanting to know how to start writing blogs AND how to ensure they get seen online. Charlotte takes you on an educational journey from start to finish, equipping you with the technical tools needed to post on your website. She also highlights the importance of how to write blogs, what is eye catching and what pitfalls to avoid.
10 out of 10 for 10 super modules!
Cathy

Van beginner naar inspirerende, waardevolle, zakelijke blogger

Ik loods je door het complete proces om te starten met die zakelijke blog. Van het technische stukje “hoe voeg ik een blogfeed aan mijn website toe” tot inspiratie genereren, artikelen schrijven, promotie, SEO, leadgeneratie en verdienmodellen.

Na afloop heb je jouw allereerste artikel staan, en heb je alle tools in handen om zelfverzekerd je weg op het blogpad te vervolgen.

Bonus: Doordat je met bloggen vooral inhoudelijk bezig bent met jouw expertise, wordt jouw online marketing iets waar je plezier in hebt, in plaats van een “moetje”.

Binnen enkele maanden een steady stroom aan bezoekers
Langetermijn vindbaarheid in zoekmachines
Je legt de basis voor automatisering en passief inkomen

Cursus Waardevol Bloggen

€149

Je hebt direct toegang.
Ook heb je gratis toegang tot toekomstige updates van deze cursus.

Een geweldige, waardevolle introductie in de wereld van het bloggen. Ik stel me zo voor dat deze hoeveelheid vakkennis me dagen had gekost om bij elkaar te Googlen. In plaats daarvan heb ik nu 6 pagina’s volgeschreven met inspiratie, tips en ideeën die afgestemd zijn op mijn bedrijf en de visie die ik daarvoor heb.
Sophie
Deelnemer Kickstart Je Zakelijke Blog,
voorloper van Waardevol Bloggen
Ik vind het zó fijn dat je niet alleen video’s in je cursus hebt, maar de tekst er ook uitgeschreven onder. Zo kan ik het rustig allemaal even teruglezen.
Anne-Loes

Veelgestelde vragen

Waardevol bloggen is niet bloggen “omdat het moet” of “voor de zoekmachines”, maar om inhoudelijk waarde te bieden aan jouw ideale klant en tegelijkertijd een interesse-zaadje te planten voor wat jij te bieden hebt. Win-win dus.

Deze online cursus is voor ondernemers die bloggen graag willen inzetten als introvert-vriendelijke, langetermijn online marketingstratiegie. Voor ondernemers die geïnteresseerd zijn in passieve inkomstenstromen op gang brengen.

Maar ook voor mensen met een niche- of hobbyblog die kwalitatief beter willen bloggen en daar ook meer uit willen halen.

Ik denk dat het zinvol is voor iedere ondernemer die iets te vertellen heeft, die een ander iets wil leren, die kennis wil delen.

Bloggen is zinvol als je beter gevonden wilt worden via zoekmachines, en als je je niet thuis voelt in online marketingmethodes waar je dagelijks actief moet zijn, zoals social media.

Ik heb gemikt op een dagdeel per module, dus 10 dagdelen in totaal. Sommige modules zullen wat korter zijn, anderen wat langer. Het is een online cursus, dus je kunt aan de slag wanneer het jou uitkomt.

Dat hangt een beetje af van hoe frequent je blogt, wat de kwaliteit van je blogs is, en hoe je ze onder de aandacht brengt. Bloggen is een langetermijn strategie, dus verwacht niet dat je instant honderden bezoekers hebt.

Wanneer je vanaf 0 begint en wekelijks blogt, kun je binnen een maand sowieso je eerste bezoekers wel verwachten, en met een half jaar groeien naar enkele tientallen bezoekers per maand.

Hoe langer en hoe consistenter je blogt, hoe meer je groeit.

Je krijgt direct na aankoop toegang tot jouw online cursusomgeving. De cursus bestaat uit 10 modules:

 1. Introductie
 2. Technische voorbereidingen
 3. Content brainstormen
 4. Het schrijfproces
 5. Looks & leesbaarheid
 6. SEO
 7. Publicatie & promotie
 8. Statistieken
 9. Starten met een nieuwsbrief
 10. Verdienmodellen

Na afloop heb jij alle skills in huis om bloggen op een waardevolle en krachtige manier in te zetten als online marketingmiddel, en een eerste opstapje richting passief inkomen.

Wanneer je al vergevorderd bent op het gebied van bloggen heb ik je waarschijnlijk niks nieuws meer te vertellen 😉

Daarnaast is bloggen een kwestie van zaaien zaaien zaaien, en daarna pas langzaam maar zeker oogsten. Als je niet de discipline hebt om er regelmatig even tijd in te steken, of niet het geduld hebt om op je resultaten te wachten, dan is dit niet voor jou.

Na aankoop krijg je inloggegevens toegemaild voor charlottestekstenmedia.nl. Hiermee krijg je toegang tot jouw account en de cursusomgeving.

Heb je al eerder een cursus of ebook gekocht, dan heb je als het goed is al een account. Als je hierop inlogt kun je hier je nieuw gekochte cursus vinden.

Je houdt permanent toegang. Ook krijg je gratis toegang tot eventuele toekomstige updates van deze cursus.

Jazeker! De exacte tutorials zijn dan wat minder relevant voor jou, maar de onderliggende principes zijn op iedere website en met ieder emailmarketingplatform te gebruiken.

Scroll naar boven