Duurzaam webdesign

Iedere ondernemer heeft een goed functionerende, logisch gestructureerde en aantrekkelijke website nodig, hoe groot of klein je bedrijf ook is.

Ik kijk samen met jou wat je precies nodig hebt, wat voor website het beste bij je past en hoe we die gaan inrichten. Omdat ik gebruik maak van WordPress, kun je hem makkelijk zelf onderhouden, maar als je dat wilt, kun je dat ook lekker uit handen geven.

Omdat ik duurzaamheid belangrijk vind, ook online, zorg ik voor een lichtgewicht thema, en kan ik je advies en tools bieden om bewust en duurzaam met je schijfruimte en data om te gaan.

Blogcoaching

Wil jij graag je website ondersteunen met een zakelijke blog, om beter vindbaar te worden in Google en een waardevolle hub te creëren waar jouw ideale klanten graag komen?

Je hoeft het wiel niet zelf opnieuw uit te vinden, je kunt gewoon profiteren van mijn kennis en ervaring! Ik begeleid je bij het consistent schrijven van inspirerende posts, help je om alles uit je blogposts en website te halen en kan ook verdieping bieden over bijvoorbeeld Google Analytics, funnels of onlineverdienmodellen.

Ghostwriting voor jouw zakelijke blog

Wil jij beter vindbaar worden in Google en op lange termijn consistent klanten naar jouw website trekken, maar heb je echt geen tijd of energie om zelf wekelijks te bloggen?

Schakel mij dan in als ghostwriter. We brainstormen samen wat jij wilt vertellen, en ik schrijf vervolgens alle artikelen voor je. Scheelt een hoop tijd, die jij dan weer kunt steken in de dingen die je écht leuk vindt aan je bedrijf.

Schakel mij direct in

Scroll naar top