WordPress websites bouwen

Iedere ondernemer heeft een goed functionerende, logisch gestructureerde en aantrekkelijke website nodig, hoe groot of klein je bedrijf ook is.

Ik kijk samen met jou wat je precies nodig hebt, wat voor website het beste bij je past en hoe we die gaan inrichten. Omdat ik gebruik maak van WordPress, kun je hem makkelijk zelf onderhouden, maar als je dat wilt, kun je dat ook lekker uit handen geven.

Blogs & artikelen schrijven

Wanneer mensen op zoek zijn naar een bepaalde dienst of service in hun omgeving, Googlen ze gauw wat er in de buurt te vinden is. Jij zelf ook waarschijnlijk. Maar waarom zou iemand voor jou kiezen in plaats van je concurrent?

Door je expertise, passie en ervaring op je website te laten zien, kun je bezoekers makkelijker overtuigen om voor jou te kiezen. Een slimme manier om dit te doen is door te bloggen. Wanneer je interessante en inspirerende content deelt, komen mensen graag terug bij jou.

Daarnaast ben je met iedere blogpost een beetje beter vindbaar in Google. Win-win dus!

Proeflezen en corrigeren

Vind je het zelf leuk om te schrijven? Nice, high five!

Er zijn van die momenten dat je teksten helemaal foutloos en perfect moeten zijn. Denk bijvoorbeeld aan een dure banner die je wilt laten drukken, een boek, ebook, online cursus of een advertorial. The horror als je daar achteraf nog een joekel van een spelfout in vindt!

Ik kijk met liefde jouw teksten na en haal er alle spel-, taal- en typfoutjes uit.

Audio-transcripties

Soms wil je graag iets op papier hebben, maar gaat schrijven je een stuk lastiger af dan spreken. Dan zijn audio-transcripties een fijne oplossing. Jij praat of presenteert zoals je gewend bent, en ik typ dat uit tot een mooi interview, overzichtelijke Q&A of zelfs een compleet ebook.

Scroll naar top