CO2-bewust webdesign

Strakke, gebruikersvriendelijke websites met een WordPressbasis die je zelf kunt beheren. Extra aandacht voor het zo laag mogelijk houden van de CO2-uitstoot per pageload.

Groene hosting

Een betrouwbaar, veilig, en groen plekje om jouw website te parkeren. Inclusief email. Ook kun je bij mij terecht voor website-verhuizingen.

Website Sustainability Audit

Als duurzame ondernemer wil je natuurlijk ook een duurzame website. Met de WSA krijg je een uitgebreide duurzaamheidsanalyse, persoonlijk verbeterpunten en rapport. En misschien wel dat felbegeerde seal of approval!

Cheat sheets webteksten

Vind je het lastig om jouw webteksten te schrijven, geen idee hoe je zo’n pagina opbouwt, of ben je bang belangrijke dingen te vergeten? Dan bieden mijn cheat sheets een uitkomst.

Cursus Waardevol Bloggen

Maak van je website meer dan een visitekaartje: Laat hem voor je werken door interessante, waardevolle, evergreen blogs in te zetten. Inclusief tips om bewust om te gaan met je content.

Masterclass: Verduurzaam je eigen website

Wil je zelf een CO2-analyse doen van je website? Met deze masterclass leer je hoe je dat doet, hoe je de cijfers interpreteert, en hoe je de verbeterpunten vervolgens aanpakt.

Plan nu jouw oriëntatiegesprek!

In een uur maken we kennis, bespreken we uitgebreid wat jij nodig hebt, en hoe we dat kunnen realiseren.

Scroll naar boven