Webdesign

Ik bouw minimalistische, logisch gestructureerde WordPress websites voor ondernemers en organisaties die de wereld graag een beetje mooier maken.


Website audit

Heb je het idee dat je website niet helemaal is wat hij zou moeten zijn?

Ik loop je website grondig na en geef je praktische verbeterpunten.


Minimalistisch webdesign

Webdesign volgens duurzame en minimalistische principes. Mooi, modern, responsive. Lichtgewicht WordPress thema, aandacht voor een logische paginastructuur en advies op het gebied van duurzame contentcreatie.


Hulp bij verhuizen naar groene host

Wil je verhuizen naar een groene hostingpartij? Ik kan je hierin adviseren, een stappenplan bieden of zelfs je hele verhuizing doen.

Bloggen

Als duurzame en bewuste ondernemer laat je graag zien waar je voor staat en wat je voor iemand kunt betekenen. Ik help je bij het creëren van inspirerende en waardevolle content die dit uitdraagt!


Blog audit

Ik loop je blog na om te kijken hoe je die nu inzet, wat de verbeterpunten en geef je praktische handvatten waarmee je direct aan de slag kunt.


Kickstart Je Zakelijke Blog

Ik geef meerdere keren per jaar de workshop Kickstart Je Zakelijke Blog: 4 uur informatie, inspiratie en praktische opdrachten om je op weg te helpen met het schrijven van waardevolle en inspirerende artikelen.


1 op 1 begeleiding

Heb je liever 1 op 1 aandacht? Dat kan ook. We spreken maandelijks af om te kijken wat voor waardevolle en interessante blogs je kunt toevoegen en maken de eerste opzet voor de artikelen die je wilt schrijven.

Duurzaam ondernemen

Ik geloof dat ieder bedrijf kan verduurzamen. Groot of klein. Ook het jouwe. Ik help je graag om effectieve en haalbare stappen te nemen op dit gebied.


Spreker

Op zoek naar iemand die graag een hoop mensen inspireert om duurzamer te leven en ondernemen? I’m your gal! Van mindset tot daadwerkelijke actiepunten, ik bespreek het allemaal.


1 op 1 advies

Wil je persoonlijk advies en actiepunten om jouw bedrijf te verduurzamen? Ik spreek graag een keer met je af.

Schakel me in!

Scroll naar top