Duurzame partners
Ik werk samen met een betrouwbare en duurzame hostingpartij van Nederlandse bodem.

Transparant
Ik neem alle techniek uit handen en leg duidelijk uit wat er gaat gebeuren.

Verhuizingen
Verhuizen van grijze naar groene hosting? Ook dat kan ik voor je regelen.

Bomen planten
Voor ieder jaar hosting plant ik 2 bomen voor jou via Trees for All.

Als duurzame ondernemer wil je natuurlijk dat ook jouw online aanwezigheid niet teveel impact heeft op de aarde.

Een website staat geparkeerd op een server die altijd aan staat. Vaak meerdere servers, om eventuele downtime op te vangen. Dat kost energie en grondstoffen.

Gelukkig bestaat er zoiets als duurzame webhosting: hostingpartijen die bewust kiezen voor groene energie en moderne, energiezuinige hardware.

Vind je het uitzoeken en regelen van hosting en je domeinnaam moeilijk of overwhelming, dan regel ik dat graag voor je – het is dan in één keer allemaal goed!

Prijzen

Hosting


Hosting (per maand)

– 10 GB SSD opslag
– 100 GB dataverkeer
– 1 CPU core
– 512 MB RAM
– Gratis SSL
– Webmail
– 500 emails per dag
– Onbeperkt subdomeinen
– 99,9% uptime
€5,99

Domeinnaam (per maand)

– Keuze uit honderden extensies
– Prijs is afhankelijk van de gekozen extensie (vanaf ongeveer €0,85 per maand voor een .nl domein)
Var.

Installatieservice

– Eventueel advies bij het kiezen van domeinnaam en extensie
– Vastleggen domeinnaam
– Hosting inregelen
– 1 persoonlijk emailadres instellen
– Kale WordPress installatie of ander CMS
Gratis

2 bomen (per jaar)

Voor ieder jaar dat ik jouw hosting mag verzorgen, plant ik twee bomen via Trees For All.
Gratis

Extra toe te voegen


WordPress website verhuizing

€99

Extra domein verhuizen

€35

WordPress multisite installatie

Kale multisite installatie
€99

Websiteonderhoud

Vanaf €9 p/m

WordPress webdesign

Vanaf €599

Coming soon: WordPress startpakketten met Astra Pro licentie en essentiële plugins!

Ik wilde beginnen met mijn eigen duurzame website en email met weinig budget. Charlotte gaf fijne service, hielp me op de goede weg en gaf uitgebreid en vooral eerlijk advies.
Fleur
Het voelt echt als een verlossing en ik ben zoooo blij dat ik jou heb gevraagd en dat je dit wilt doen! Het is zo fijn om met een enthousiast iemand te werken, die alles duidelijk communiceert.
Karin

Veelgestelde vragen

Ja – als je een dienst of product bij mij hebt afgenomen, en er werkt iets niet goed, dan los ik dat sowieso voor je op. Of je hebt een korte vraag over hoe iets werkt, die ik per email of tekstbericht kan beantwoorden. Dit is gratis en hier heb je altijd recht op als klant bij mij.

Onderhoud is iets wat je in theorie zelf kunt doen, maar wat je liever uit handen geeft. Daar betaal je dan voor. Mijn onderhoudservice vind je hier.

Ik koop de hosting in bij Antagonist, en zij maken gebruik van de serverparken van Previder en Equinix. Deze partijen zijn allemaal bewust bezig met een duurzame bedrijfsvoering. Previder gebruikt bijvoorbeeld de restwarmte van het koelen van de servers voor het verwarmen van een grote kantoorflat. En ze zitten op Nederlandse bodem! In Hengelo en Enschede om precies te zijn.

Als je direct inkoopt bij Antagonist, ben je goedkoper uit. Het verschil is echter de manier van service: Klop je bij Antagonist aan met een vraag, dan krijg je instructies om het zelf op te lossen. Zo kunnen zij de kosten laag houden – heel fijn voor mensen die vrij technisch zijn aangelegd.

Laat je je hosting (en dus ook je support) via mij lopen, dan ben ik degene die alles oplost voor jou, hoe vreemd of moeilijk je vraag ook lijkt. Zo heb je er zelf geen kopzorgen aan. Een fantastische oplossing als je die techniek allemaal maar lastig en stressvol vindt.

Daarnaast krijg je bij mij voor ieder jaar hosting wat je afneemt, 2 bomen bij Trees for All cadeau. Het certificaat krijg je natuurlijk toegestuurd!

Webhosting is geen magie. Jouw website is een berg nullen en enen op een fysieke server. Daar zijn grondstoffen en energie voor nodig. Ook al kopen de serverparken energie in bij een groene aanbieder, het Nederlandse elektriciteitsnetwerk is zo ingericht dat groene en grijze stroom over dezelfde kabels gaan. Daar is geen onderscheid tussen.

Het is dus aan de ene kant belangrijk om groene energie te kiezen, om het aanbod hierin te stimuleren en tegelijkertijd vraag en aanbod van grijze energie in Nederland af te bouwen. Aan de andere kant is dus nog niet alle energie in Nederland (en ter wereld) groen, dus daarom is het nog steeds belangrijk om te compenseren!

Plan nu jouw oriëntatiegesprek!

We maken in een half uurtje even kort kennis, stellen vast wat jij nodig hebt en wat ik voor je kan betekenen.

Winkelwagen
Scroll naar top