1 op 1 inspiratiesessie

Ik help jou met het neerzetten van waardevolle en interessante blogs, zodat jouw website een inspirerende plek wordt voor jouw ideale publiek en jij je op een oprechte manier kunt profileren

Losse sessie of strippenkaart

Samen inspiratie genereren en opzetjes maken

Hulp bij het uitdragen van jouw duurzame verhaal

Alles uit je website halen

Je kent ze vast wel: Ondernemers met een superinspirerende blog. Misschien volg je er wel een paar, omdat ze zo interessant en leerzaam zijn. Bloggen is goed voor je SEO, goed om vertrouwen op te bouwen bij potentiële klanten, en een fijne manier om lezers een duwtje richting je sales funnel te geven.

Nu wil je zelf graag  je bedrijf of organisatie ondersteunen met een zakelijke blog, of je website verbeteren, en je kunt wel wat hulp gebruiken. Iemand die meekijkt, waarmee je kunt sparren, en die je helpt om écht waardevolle en inspirerende content te creëren.

Herken je dit?

  • Je wilt graag laten zien wat je doet en waar je voor staat, maar je vindt het moeilijk om dat in woorden te vatten.
  • Je wilt zakelijk bloggen of bent al begonnen, maar je vindt het lastig om iedere keer inspiratie voor kwalitatieve content te vinden.
  • Je bent begonnen met zakelijk bloggen, maar hebt het gevoel dat je maar wat aanmoddert.
  • Je hebt het idee dat je lang niet alles uit je website of blog haalt en dat er meer mogelijk is.
  • Je wilt werken aan je SEO zonder sleazy of opdringerig over te komen. Geen lege kletspraat, maar oprechte en eerlijke verhalen!

Zit je bij één of meer van deze punten heel hard te knikken, lees dan zeker verder!

Hoe fijn zou het zijn…

…om een brainstormmaatje te hebben? Iemand die met jou meedenkt, die jou helpt op om een gestructureerde manier inspiratie te genereren voor waardevolle content die écht jouw verhaal vertelt.

En natuurlijk veel meer: hulp bij het maken van goede opzetjes, zodat jij zonder moeite die fijne content kan schrijven. Iemand die ziet wat voor verbeterpunten jij nog kunt aanpakken op jouw website, en wat voor mogelijkheden er nog voor het oprapen liggen.

Deze sessies heb ik ontwikkeld naar aanleiding van mijn workshop Kickstart Je Zakelijke Blog, waar het inspiratiegedeelte ontzettend waardevol en bruikbaar bleek voor mijn deelnemers. Nu bied ik de sessies ook los aan!

Dit kun je verwachten

Na een inspiratiesessie heb jij een lijstje met concrete onderwerpen om over te bloggen (en/of pagina’s die je aan je website zou kunnen toevoegen). Helemaal gericht op wie jij bent, wat jij doet en waar jouw bedrijf voor staat. Je leert mijn gestructureerde manier van inspiratie genereren, zodat je het in het vervolg ook zelf kunt toepassen.

We maken op een overzichtelijke en duidelijke manier een aantal opzetjes voor die ideeën, zodat jij die super makkelijk en stressvrij kunt invullen tot volwaardige, interessante artikelen, zonder er veel tijd aan kwijt te zijn.

Door consequent op deze manier te bloggen, bouw je aan je SEO met oprechte, eerlijke en inspirerende artikelen en bouw je vertrouwen op bij je potentiële klanten of donateurs.

Wat krijg je?

👉🏻 1 op 1 inspiratiesessie van een uur
We gaan een uur samen zitten (via videochat, of als je in de buurt woont in real life) en je krijgt onverdeelde persoonlijke aandacht.

👉🏻 Brainstorm
Tijdens de brainstorm kijken we wat je op dit moment in de pipeline hebt zitten en wat voor blogcontent daarbij past. We maken vast een paar opzetjes die je zelf makkelijk kunt uitwerken.

👉🏻 Losse sessies of strippenkaart
Je kunt een losse inspiratiesessie boeken, maar ook een strippenkaart voor 3 of 6 sessies. Data spreken we af via email.

Dit zeggen anderen over brainstormen met Charlotte:

Ik heb 6 pagina’s volgeschreven met inspiratie, tips en ideeën en die afgestemd zijn op mijn bedrijf en de visie die ik daarvoor heb. De workshop is namelijk niet alleen een krachtig brainstormmoment- Charlotte neemt je ook mee naar de kern van jouw bedrijf en vanuit daar bouw je samen een blogstrategie.
Sophie ten Wolde, over Kickstart Je Zakelijke Blog
Na de workshop had ik meteen zin om aan de slag te gaan en om mijn website te gaan optimaliseren voor het bloggen. Dikke tip voor iedereen die wil gaan bloggen, maar niet precies weet hoe maar ook fijn voor ondernemers die al wel bloggen maar praktische handvatten nodig hebben om ook echt door te pakken.
Anne-Loes Huizing, over Kickstart Je Zakelijke Blog

Hoi, ik ben Charlotte!

Ik ben een zelfbenoemde Hobbit die een eenvoudig leven combineert met lekker nerden achter een laptop. Ik vind duurzaamheid belangrijk en onderhoud al jaren een succesvolle ecoblog: CherryCharlie.nl.

Maar vanzelfsprekend vind ik duurzaamheid niet alleen privé belangrijk, maar ook in het ondernemen. Daarom zet ik mijn skills op het gebied van webdesign en bloggen ook in voor andere wereldverbeteraars, door mooie websites te bouwen en ze te helpen om hun duurzame verhaal daar optimaal in de spotlights te zetten.

Boek nu een inspiratiesessie!

Kun jij wel wat 1 op 1 begeleiding gebruiken? Stuur me dan een berichtje, dan plannen we een momentje in.

Een 1 op 1 sessie kost €75 per uur ex BTW.

Winkelwagen
Scroll naar top