Kickstart Je Zakelijke Blog

Leer hoe je je bedrijf ondersteunt met waardevolle en inspirerende blogs, zodat je beter vindbaar bent in Google en makkelijker klanten aantrekt

Praktische strategie

Stroomlijn je schrijfproces

Maak kennis met SEO

Nooit meer zonder inspiratie

Je kent ze vast wel: Online ondernemers met een superinspirerende blog. Misschien volg je er wel een paar, omdat ze zo leerzaam zijn. Nu wil je zelf graag  je website ondersteunen met een zakelijke blog, maar je weet niet zo goed waar je moet beginnen. Waar schrijf je over, en hoe zet je die blogs slim in om daadwerkelijk meer klanten te trekken?

Wil jij…

 • … je bedrijf ondersteunen met een zakelijke blog, maar weet je niet hoe je dat het beste kunt doen?
 • … waardevolle en inspirerende content delen waar jouw ideale klant helemaal happy van wordt?
 • … jezelf als expert in jouw vakgebied neerzetten?
 • … dat jouw bedrijfswebsite beter gevonden wordt in Google?
 • … van eenmalige websitebezoekers terugkerende lezers en klanten maken?

Dat is helemaal niet zo moeilijk als je denkt!

Toen ik begon met bloggen, wist ik ook nog helemaal niet hoe alles werkte en wat handig was. Ik heb flink wat blogblunders gemaakt in die eerste jaren.

We zijn nu 13 jaar verder, en inmiddels kan ik rustig zeggen dat ik een succesvolle blogger ben. Ik heb ontzettend veel dingen uitgeprobeerd en daardoor geleerd wat wel en niet werkt.

Met mijn ecoblog CherryCharlie.nl mag ik inmiddels 10.000 unieke bezoekers per maand inspireren – dat zijn dus 10.000 échte mensen!

Ik kan je helpen om versneld die eerste stappen te zetten op het gebied van bloggen, zodat je niet jaren kwijt bent aan trial & error. Zo kun je je blog direct effectief inzetten voor betere vindbaarheid en meer leads.

Voor wie is Kickstart Je Zakelijke Blog?

Deze workshop is voor ondernemers die graag willen starten met zakelijk bloggen, alleen nog niet goed weten hoe en wat. In deze workshop geef ik je alle tips en tools die je nodig hebt, en een spreekwoordelijke schop onder de kont om écht te beginnen. Dit is een hands-on workshop met afwisselend uitleg, opdrachten en leren van elkaar als deelnemer.

Na deelname aan de workshop…

 • Heb jij een passende blogstrategie voor je bedrijf;⁠
 • Weet je hoe je nooit meer zonder inspiratie hoeft te zitten;⁠
 • Heb je het begin van een contentkalender staan;⁠
 • Weet je hoe je een waardevolle en prettig leesbare blogpost schrijft;⁠
 • Kun je SEO toepassen op je blogposts;⁠
 • Kun je direct aan de slag met jouw zakelijke blog;⁠
 • Wordt jouw website stap voor stap steeds beter vindbaar!⁠

Dit kun je verwachten:

 • Ongeveer 3 uur durende workshop via videochat;
 • Maximaal 3 deelnemers per workshop;
 • Veel persoonlijke aandacht;
 • Een uitgebreid werkboek met opdrachten;
 • Handige checklists;
 • Een to do list zodat je na afloop ook écht verder kunt.

Hoi, ik ben Charlotte!

Met 13 jaar ervaring kun je wel zeggen dat ik een oudgediende ben in blogland. Ooit begonnen als beautyblogger, later gegroeid naar authentieke ecoblogger. On the side heb ik er ook nog een muziekproductieblog bij gehad tijdens mijn studie.

Inmiddels mag ik 10.000 lezers per maand inspireren en heb ik mijn eigen rubriek in Roots magazine.

Ik wil al mijn ervaring en skills graag inzetten om anderen te helpen om goed vindbaar te zijn online, met een representatieve website die jou echt in de spotlight zet als expert door waarde en inspiratie aan jouw potentiële klanten te bieden.

Je kunt bij mij terecht voor onder andere duurzaam webdesign, blogcoaching en ghostwriting. Ook geef ik af en toe laagdrempelige cursussen, zoals deze.

Schrijf je in voor de workshop!

Er zijn op dit moment geen data waar je je voor kunt aanmelden.

Scroll naar top