Kickstart Je Zakelijke Blog

Leer hoe je je bedrijf ondersteunt met waardevolle en inspirerende blogs

Leer waardevol en inspirerend schrijven

Stroomlijn je schrijfproces

Maak kennis met SEO

Je kent ze vast wel: Online ondernemers met een superinspirerende blog. Misschien volg je er wel een paar, omdat ze zo leerzaam zijn. Nu wil je zelf graag  je website ondersteunen met een zakelijke blog, maar je weet niet zo goed waar je moet beginnen. Waar schrijf je over, hoe zet je die blogs slim in, en hoe bied je écht waarde aan jouw ideale publiek?

Wil jij…

 • … je bedrijf ondersteunen met een zakelijke blog, maar weet je niet hoe je dat het beste kunt doen?
 • … waardevolle en inspirerende content delen waar jouw ideale klant helemaal happy van wordt?
 • … jezelf als expert in jouw vakgebied neerzetten?
 • … dat jouw bedrijfswebsite op den duur beter gevonden wordt in Google?

Dat is helemaal niet zo moeilijk als je denkt!

Toen ik begon met bloggen, wist ik ook nog helemaal niet hoe alles werkte en wat handig was. Ik heb flink wat blogblunders gemaakt in die eerste jaren.

We zijn nu 13 jaar verder, en inmiddels kan ik rustig zeggen dat ik een succesvolle blogger ben. Ik heb ontzettend veel dingen uitgeprobeerd en daardoor geleerd wat wel en niet werkt. Met mijn ecoblog CherryCharlie.nl inspireer ik inmiddels duizenden mensen per maand.

Ik kan je helpen om die eerste stappen te zetten op het gebied van bloggen, zodat je niet zelf het wiel hoeft uit te vinden. Zo kun je je blog direct effectief inzetten om een band op te bouwen met je bezoekers, jezelf als expert neer te zetten, en beter vindbaar te worden in Google.

Voor wie is Kickstart Je Zakelijke Blog?

Deze workshop is voor ondernemers en organisaties die graag willen starten met zakelijk bloggen, alleen nog niet goed weten hoe en wat. In deze workshop geef ik je alle tips en tools die je nodig hebt, en een spreekwoordelijke schop onder de kont om écht te beginnen. Dit is een hands-on workshop met afwisselend uitleg, opdrachten en leren van elkaar als deelnemer.

Na deelname…


 • Weet je hoe je een waardevolle en prettig leesbare blogpost schrijft;⁠
 • Heb jij een passende blogstrategie voor je bedrijf;⁠
 • Weet je hoe je nooit meer zonder inspiratie hoeft te zitten;⁠
 • Heb je het begin van een contentkalender staan;⁠
 • Kun je basic SEO toepassen op je blogposts;⁠
 • Kun je direct aan de slag met jouw zakelijke blog;⁠
 • Wordt jouw website stap voor stap steeds beter vindbaar!⁠

Dit kun je verwachten:


 • Ongeveer 4 uur durende workshop via videochat;
 • Maximaal 3 deelnemers per workshop;
 • Veel persoonlijke aandacht;
 • Een uitgebreid werkboek met opdrachten;
 • Extra PDF met 52 waardevolle blogideeën;
 • Handige checklists;
 • Een to do list zodat je na afloop ook écht verder kunt.

Hoi, ik ben Charlotte!

Met 13 jaar ervaring kun je wel zeggen dat ik een oudgediende ben in blogland. Ik heb meerdere blogs onderhouden en gastartikelen geschreven voor meerdere websites. Op dit moment blog ik op CherryCharlie.nl en Charlottes Tekst en Media.

Ik wil al mijn ervaring en skills graag inzetten om anderen te helpen om goed vindbaar te zijn online, met een representatieve website die jou echt in de spotlight zet als expert door waarde en inspiratie aan jouw ideale publiek te bieden.

Na de workshop had ik meteen zin om aan de slag te gaan en om mijn website te gaan optimaliseren voor het bloggen. Dikke tip voor iedereen die wil gaan bloggen maar niet precies weet hoe, maar ook fijn voor ondernemers die al wel bloggen maar praktische handvatten nodig hebben om ook echt door te pakken.
Anne-Loes
Een geweldige, waardevolle introductie in de wereld van het bloggen. Ik stel me zo voor dat deze hoeveelheid vakkennis me dagen had gekost om bij elkaar te Googlen. In plaats daarvan heb ik nu 6 pagina’s volgeschreven met inspiratie, tips en ideeën die afgestemd zijn op mijn bedrijf en de visie die ik daarvoor heb.
Sophie

Schrijf je in voor de workshop!

22 en 24 juni is het weer zo ver 😁

Vanaf begin juni kun je tickets kopen voor deze editie. Als eerste een plekje veroveren? Schrijf je dan in voor de wachtlijst 👇🏻

Scroll naar top