Hoi! Ik ben Charlotte.

Ik ben er voor jou als jij meer wilt halen uit je website door middel van bloggen, of simpelweg een bezoekersvriendelijker ontwerp.

Mijn speerpunten

Lezersvriendelijk

Inspirerende en prettig leesbare teksten, die uitnodigen om verder te lezen en laten zien wat jij in huis hebt.

Googlevriendelijk

SEO geoptimaliseerde teksten en websites zodat je makkelijk vindbaar bent in Google.

Gebruikersvriendelijk

Websites met makkelijk te gebruiken “achterkant” zodat je ze zelf kunt beheren.

Iedere ondernemer een website

In de huidige maatschappij is het internet bijna een eerste levensbehoefte geworden, een verlengstuk van onszelf. We slaan geen telefoonboek meer open als we op zoek zijn naar iemand, maar we Googlen. Of we geven een snelle spraakopdracht via onze smartphone.

Als ondernemer is het dus belangrijk om een website te hebben. Vooral een moderne, levende website – dus geen statisch visitekaartje – kan veel voor je doen. Met blogs kun je potentiële bezoekers overtuigen van jouw expertise.

Maar je hebt al zoveel omhanden met het runnen van je business, dat dit absoluut niet je eerste prioriteit is. Er zijn tegenwoordig zoveel eisen: de boel moet er mooi uit zien, ook goed werken op een mobiele telefoon, je wilt goed gevonden worden in Google en dan zou het ook nog wel heel fijn zijn als die bezoeker daadwerkelijk klant wordt. En waar moet je in vredesnaam beginnen?

Je wilt gewoon doen waar je goed in bent, geen gedoe eromheen.

Lekker uit handen geven

Dit is waar ík goed in ben: WordPress websites ontwerpen en teksten schrijven waar mensen blij van worden en geïnspireerd door raken. Of als je zelf graag schrijft, kan ik je teksten redigeren zodat ze er helemaal tiptop uitzien.

Ik blog al sinds 2008 onder de naam CherryCharlie, heb ondertussen mijn eigen duurzame rubriek in Roots natuurmagazine en schrijf gastblogs voor diverse websites.

Wanneer kan ik voor jou aan de slag?

Branches

Je kunt me voor de meest uiteenlopende onderwerpen en braches vragen, maar met deze onderwerpen heb ik door persoonlijke ervaring of interesse extra affiniteit:

Duurzaamheid

Travel & outdoor

Natuur

Muziek

Autisme

Burnout

Contact

Ik geef de voorkeur aan contact via email of tekstbericht: fijn voor het overzicht, en ik word niet graag onverwacht gestoord als ik lekker aan het werk ben. Wil je toch graag kennis maken of een keer face to face overleggen? Dan kunnen we altijd een keer afspreken voor thee en taart!

Charlottes Tekst en Media
WhatsApp / Signal: 06 1702 9906
E-mail: charlotte@charlottestekstenmedia.nl

KvK: 77483324

Telefonische acquisitie wordt niet op prijs gesteld.