Stichting Releaf (2023)

Vrijwilligersproject voor stiching reLeaf uit Zwolle. Website met subtiel omgebouwde WooCommerce webshop als doneerfunctie, en interactieve plattegrond voor projecten.

Eerste website opgeleverd met duurzaamheidsrapport.

  • Groen gehost bij Charlottes Tekst en Media
  • Gemiddeld 0,457 g CO2 per pageload
  • Deze website is te vinden in de WSA database
  • Contentbeheer ligt bij de klant

Sanko fotografie (2022)

Een “onepager plus”: een onepager website met extra portfoliomodule en taalswitcher. Met de portfoliotemplate is het eenvoudig om extra portfolio items in stijl toe te voegen.

  • Groen gehost bij Charlottes Tekst en Media
  • Contentbeheer ligt bij de klant
“Samen met Charlotte verliep de opmaak van mijn nieuwe website voor mijn business super straight en gestructureerd. Zij is helder in haar communicatie en ik kan haar aan elke beginnende ondernemer aanbevelen. Charlotte is letterlijk een stok achter de deur, waardoor je website snel live komt te staan. Zij heeft kennis van zaken en weet je eenvoudig mee te nemen in het proces van opmaak tot aan de technische kant. Als je iets niet snapt, neemt ze de tijd om het helder uit te leggen.

Na elke (online) afspraak geeft zij direct een terugkoppeling en is zij helder over wat zij gaat doen en wanneer en wat er nog van jou als klant verwacht wordt.
Naast het feit dat ze enorm betrokken is op het gebied van duurzaamheid, geeft zij ook direct duidelijkheid bij het ontstaan van eventuele meerkosten.”
Sandra

Jeffrey Revet (2022)

Basic website van 6 pagina’s, met uitgesplitste portfoliofeed (studio, live, in de media) en taalswitcher.

  • Contentbeheer ligt bij de klant

Ecohobbit (2022)

Rebranding van mijn eigen ecoblog CherryCharlie.nl naar de nieuwe naam Ecohobbit.nl. Inclusief duurzamer design en extra aandacht voor het niet verliezen van zoekmachine rankings na de verhuizing.

  • Groen gehost bij Charlottes Tekst en Media
  • CO2-bewust contentbeheer

Stichting Allemans (2021)

Vrijwilligersproject voor stiching Allemans uit Tilburg. Homepage + donatiefunctie.

  • Contentbeheer ligt bij de klant
“Charlotte! Gestructureerd, geduldig, professioneel. Charlotte past zich probleemloos aan aan het tempo en de mate van deskundigheid van de klant. Ze heeft mij enorm vooruit geholpen met een onepage website die kort en krachtig de missie van Stichting Allemans uitdraagt. Dit helpt om, in de opstartende fase waarin de stichting zit, ons verhaal goed neer te zetten bij mogelijke partners en fondsenverstrekkers. Een goede basis om in de toekomst verder uit te bouwen.”
Maartje
Scroll naar boven