Trek meer klanten met professionele blogposts!

Laat je bedrijfswebsite leven, deel je kennis en verander doelgerichte websitebezoekers in klanten

Als ondernemer kun je bloggen gebruiken om contact te leggen met toekomstige klanten: mensen hebben een probleem, zoeken eerst op internet naar een oplossing, en wanneer ze er zelf niet uit komen, schakelen ze een expert in die ze tijdens hun online zoektocht hebben leren kennen. Een levende website (in tegenstelling tot een statische) met blogs die aansluiten bij wat jij doet, zorgt voor betere online vindbaarheid en is het begin van een band met je toekomstige klanten.

Maar wat nou als je daar helemaal geen tijd voor hebt, niet van schrijven houdt, of simpelweg geen idee hebt hoe je dat aanpakt? Ik help je graag om de kracht van bloggen in te zetten voor jouw bedrijf!

Hoi, ik ben Charlotte!

Al vanaf de basisschool vind ik het leuk om verhalen te schrijven: opstellen, songteksten, stukjes voor de schoolkrant, noem maar op. In 2008 ben ik als hobby naast mijn studie gaan bloggen. Inmiddels is mijn hobby mijn werk geworden: mijn blog CherryCharlie.nl trekt duizenden bezoekers per maand, ik heb mijn eigen rubriek in Roots natuurmagazine en ik vind het fantastisch om anderen te ondersteunen in het creƫren van hun eigen teksten.

Branches

Je kunt me voor de meest uiteenlopende onderwerpen en braches vragen, maar met deze onderwerpen heb ik door persoonlijke ervaring of interesse extra affiniteit:

Duurzaamheid

Travel & outdoor

Natuur

Muziek

Autisme

Burnout

Dit kun je verwachten

Samen relevante onderwerpen brainstormen

Veel betrokkenheid als je dat fijn vindt…

… of liever alles uit handen geven

Zoekmachine-geoptimaliseerde teksten

Search intent-geoptimaliseerde teksten

Correct Nederlands

Inclusief contentkalender voor overzicht

Overzichtelijke, prettig leesbare en scanbare teksten

Tone of voice die past bij jouw klanten

Laat mij het werk voor je doen!

Wil jij hulp bij het schrijven van blogposts om meer leven op je website te krijgen, en om geloofwaardig en vakkundig over te komen? Neem dan contact op!

Scroll naar top