Wil jij ook professionele en foutloze teksten voor je ebook, website of cursus?

Laat je teksten corrigeren voor een vlekkeloze, zakelijke uitstraling

Wanneer je een hoop energie steekt in een mooi ebook, professionele blog, cursus of nieuwsbrief kan het zijn dat je soms blind wordt voor kleine foutjes. Ze vallen jou niet meer op, maar leiden de lezer wel af van wat jij wilt vertellen. Dat is niet de bedoeling – je wilt juist dat ze zich 100% op jouw verhaal kunnen concentreren.

Charlotte to the rescue! Ik lees jouw tekst door, corrigeer foutjes waar nodig en let erop dat jouw verhaal soepel loopt. Laat mij je teksten redigeren en je hoeft je nergens meer zorgen over te maken.

Charlottes Tekst en Media: laat door mij je teksten corrigeren!

Hoi, ik ben Charlotte!

Al vanaf de basisschool vind ik het leuk om verhalen te schrijven: opstellen, songteksten, stukjes voor de schoolkrant, noem maar op. In 2008 ben ik als hobby naast mijn studie gaan bloggen. Inmiddels is mijn hobby mijn werk geworden: mijn blog CherryCharlie.nl trekt duizenden bezoekers per maand, ik heb mijn eigen rubriek in Roots natuurmagazine en ik vind het fantastisch om anderen te ondersteunen in het creëren van hun eigen teksten.

Hier let ik op

Dit zijn de belangrijkste dingen waar ik op let bij het corrigeren van jouw verhaal. Mocht ik tijdens het lezen nog andere vreemde dingen tegenkomen, dan neem ik die natuurlijk ook mee!

Tip: Laat je teksten corrigeren vóór je ze all fancy gaat opmaken.

Taal-, typ- en spelfouten

Duidelijk verhaal

Correct gebruik van leestekens

Leesbaarheid

Vaste uitdrukkingen

Overmatige herhaling

Twijfelwoorden

Behoud van jouw eigen tone of voice

En verder…

Snelle service

SEO-check mogelijk in overleg

Achteraf betalen

Laat nú je teksten corrigeren!

Scroll naar top