Wekelijkse updates en backups

Gratis backupherstel

Ondersteuning

Optimalisatie en verduurzaming van content

Websiteonderhoud is heel belangrijk: Een stukje veiligheid en zekerheid. Ook als je niet wekelijks blogs of andere content plaatst, is het belangrijk om minimaal je updates bij te werken en een backup te maken. De updates om je website functionerend en veilig te houden, de backup voor jezelf, voor dat ene onverwachte paniekmoment in je leven.

Vind je het zelf moeilijk, saai, stom of overwhelming om je websiteonderhoud te doen? Dan neem ik die zorg graag voor je uit handen.

Vergelijk beheeropties

Onderhoudsabonnementen


NanoLightCompleet
De absolute basis.Voor als je regelmatig dingen wilt toevoegen of veranderen.Volledig beheer van jouw website.
Prijs€9,99 p/m€39,99 p/mVanaf €99 p/m
Wekelijkse backup✔︎✔︎✔︎
Backupherstel✔︎✔︎✔︎
Wekelijkse updates WP core, theme, plugins✔︎✔︎✔︎
Update cookie policy indien nodig✔︎✔︎✔︎
Veiligheidscheck✔︎✔︎✔︎
Optimalisatiebasicpremiumpremium
Nalopen kapotte links✔︎✔︎
Websiteklusjes1 uur p/mIn overleg
Multisite ondersteuning✔︎✔︎

Kleine websiteklusjes


Zijn er specifieke klusjes die je graag uit handen geeft, bijvoorbeeld het goed inregelen van een webformulier of het installeren van een plugin?

Dat kan!

Heb je geen Light of Compleet abonnement, dan reken ik hiervoor een uurprijs van €80 (afgerond per kwartier).

Grote dingen zoals compleet nieuwe pagina’s ontwerpen of een hele salesfunnel bouwen hebben een aparte projectprijs.

Veelgestelde vragen

Tech support krijg je altijd als je bij mij een dienst of product hebt afgenomen. Is er iets niet goed, dan fix ik het voor je. Heb je een korte vraag, dan kun je die altijd stellen via mail of WhatsApp.

Onderhoud is iets wat je in principe zelf zou kunnen doen, maar wat je liever uit handen geeft. Daar betaal je dan voor.

Bij Light en Compleet doe ik niet alleen het basisonderhoud, maar kun je me ook inschakelen om dingen aan te passen of content (bijvoorbeeld blogs) toe te voegen. Jij levert alleen het materiaal aan, ik zorg ervoor dat het duurzaam geoptimaliseerd op jouw website komt. Dus dat de pagina in kwestie (nog steeds) zo weinig mogelijk CO2 uitstoot. Want een duurzame website moet natuurlijk duurzaam blijven!

Wanneer je alleen het WordPressgedeelte bij mij in beheer hebt, gaat het om bijvoorbeeld users aanmaken, plugins installeren en gebruiksklaar maken, code voor nieuwsbriefformulieren (van bijvoorbeeld Mailerlite) implementeren en kleine aanpassingen aan de content doorvoeren, bijvoorbeeld foto’s wijzigen. Ik zorg dan direct dat bijvoorbeeld afbeeldingen in een formaat worden geüpload dat ze weinig gewicht hebben en dus weinig CO2 uitstoten.

Heb je ook je hosting bij mij in beheer, dan kun je ook bij mij terecht voor het aanmaken en instellen van nieuwe emailadressen, subdomeinen, forwarders, pointers/aliassen en redirects.

Als het een WordPress website is, dan kan ik zeker het websiteonderhoud voor jou op me nemen. Wel kan het zijn dat ik in de beginperiode wat aanpassingen doe aan de achterkant wat betreft veiligheid of praktisch werken. Dit gaat altijd in overleg en doorgaans zijn dit soort veranderingen niet aan de voorkant zichtbaar.

Ik doe normaal gesproken alle websiteonderhoud op vrijdag. Ben ik niet thuis, dan kan het zijn dat ik daar een dagje van afwijk en het op donderdag of zaterdag doe, net hoe het uitkomt. Je kunt je onderhoudsverzoekjes altijd mailen of appen.

Wanneer ik je berichtje heb ontvangen, neem ik dat in principe mee met het eerstvolgende onderhoudsrondje. Is dat onverhoopt een keer niet mogelijk, dan laat ik dat natuurlijk weten.

Helaas, ik moet je teleurstellen. Ik heb me echt gespecialiseerd in WordPress en heb beperkte expertise op het gebied van andere systemen.

Nee, in principe schrijf je je content zelf. Ik geloof er namelijk heel erg in dat dan jouw eigen stem, expertise, enthousiasme en overall “vibe” dan het beste en meest natuurgetrouw overkomen. Ik heb er wel hulpmiddelen voor, zoals mijn cheat sheets en cursus Waardevol Bloggen.

Wel kun je in ruil voor een aantal strippen je content aanleveren. Dan zorg ik ervoor dat dat tiptop SEO-vriendelijk opgemaakt én geoptimaliseerd op je site terecht komt.

Jazeker, als je een Light of Compleet abonnement hebt, kan ik je ook via videochat op weg helpen. In andere gevallen betaal je per uur.

Je neemt een onderhoudsabonnement in eerste instantie voor een jaar af. Daarna wordt het stilzwijgend verlengd. Ook dan betaal je per jaar, maar je kunt dan maandelijks opzeggen. Het resterende bedrag krijg je dan teruggestort.

Plan nu jouw oriëntatiegesprek!

In een uur maken we kennis, bespreken we uitgebreid wat jij nodig hebt, en hoe we dat kunnen realiseren.

Scroll naar boven