Wekelijkse updates en backups

Gratis backupherstel

Ondersteuning

Optimalisatie en verduurzaming van content

Websiteonderhoud is heel belangrijk: Een stukje veiligheid en zekerheid. Ook als je niet wekelijks blogs of andere content plaatst, is het belangrijk om minimaal je updates bij te werken en een backup te maken. De updates om je website functionerend en veilig te houden, de backup voor jezelf, voor dat ene onverwachte paniekmoment in je leven.

Vind je het zelf moeilijk, saai, stom of overwhelming om je websiteonderhoud te doen? Dan neem ik die zorg graag voor je uit handen.

Vergelijk beheeropties

Beheer Nano

€9 per maand


Features

 • Wekelijkse backup
 • Wekelijkse updates: WP Core, theme, backup
 • Gratis backup herstel
 • Updaten cookie policy indien nodig

Voor losse klusjes kun je een strippenkaart kopen.

Beheer Light

€49 per maand


Features

Alles van Beheer Nano, plus…

 • Nalopen kapotte links
 • Optimalisatie databases en afbeeldingen
 • 4 strippen per maand voor losse klusjes
 • WP-Optimize Premium

Beheer Compleet

Vanaf €199 per maand


Features

Alles van Beheer Light, plus…

 • Compleet CO2-bewust beheer. (Min of meer onbeperkte strippen.) Ik zorg ervoor dat al jouw content zo optimaal mogelijk wordt geüpload en opgemaakt. Zo blijft jouw duurzame website ook echt duurzaam.

Strippenkaart

10 strippen: €175
25 strippen: €350


Features

 • 1 jaar geldig
 • In te zetten wanneer het jou uitkomt
 • Let op: backups, updates en backup herstel kosten strippen als je geen abonnement hebt

Veelgestelde vragen

Tech support krijg je altijd als je bij mij een dienst of product hebt afgenomen. Is er iets niet goed, dan fix ik het voor je. Heb je een korte vraag, dan kun je die altijd stellen via mail of WhatsApp.

Onderhoud is iets wat je zelf kunt doen, maar wat je liever uit handen geeft. Daar betaal je dan voor.

Als het een WordPress website is, dan kan ik zeker het websiteonderhoud voor jou op me nemen. Wel kan het zijn dat ik in de beginperiode wat aanpassingen doe aan de achterkant wat betreft veiligheid of praktisch werken. Dit gaat altijd in overleg en doorgaans zijn dit soort veranderingen niet aan de voorkant zichtbaar.

Helaas, ik moet je teleurstellen. Ik heb me echt gespecialiseerd in WordPress en heb beperkte expertise op het gebied van andere systemen.

Wanneer je een beheer compleet abonnement hebt, geef je je hele websitebeheer uit handen. Voor alles wat er moet gebeuren, kun je mij mailen. Moet er een nieuwe blog online? Ik maak hem op en plan hem in. Nieuwe artikelen voor in de webshop? Ik gooi ze online. Landingpage nodig voor een weggever? Gaan we maken. Ideaal voor als je zelf niet zo technisch bent aangelegd, maar wel grootste plannen hebt met je website.

De strippen op een strippenkaart (of bij een onderhoudsabonnement) staan voor ongeveer een kwartiertje werk. Met deze strippen kun je onderhoudsklusjes bij mij claimen. De ene klus is wat groter dan de andere, dus het aantal strippen per klusje varieert.

Wanneer je een (virtuele!) strippenkaart bij mij aanschaft, krijg je geen fysieke papieren strippenkaart die afgestempeld wordt. Ik maakt dan simpelweg een tabelletje aan in een spreadsheet waarin ik jouw gebruikte strippen bijhoud. Je kunt te allen tijde inzicht vragen in jouw eigen strippen.

Wanneer je alleen het WordPressgedeelte bij mij in beheer hebt, gaat het om bijvoorbeeld users aanmaken, plugins installeren en gebruiksklaar maken, code voor nieuwsbriefformulieren (van bijvoorbeeld Mailerlite) implementeren en kleine aanpassingen aan de content doorvoeren, bijvoorbeeld foto’s wijzigen. Ik zorg dan direct dat bijvoorbeeld afbeeldingen in een formaat worden geüpload dat ze weinig gewicht hebben en dus weinig CO2 uitstoten.

Heb je ook je hosting bij mij in beheer, dan kun je ook bij mij terecht voor het aanmaken en instellen van nieuwe emailadressen, subdomeinen, forwarders, pointers/aliassen en redirects.

Ja, je kan ongebruikte strippen maximaal 1 maand meenemen, daarna komen ze te vervallen. Maak er dus goed gebruik van!

Ik doe normaal gesproken alle websiteonderhoud op vrijdag. Ben ik niet thuis, dan kan het zijn dat ik daar een dagje van afwijk en het op donderdag of zaterdag doe, net hoe het uitkomt. Je kunt je onderhoudsverzoekjes altijd mailen of appen.

Wanneer ik je berichtje heb ontvangen, neem ik dat in principe mee met het eerstvolgende onderhoudsrondje. Is dat onverhoopt een keer niet mogelijk, dan laat ik dat natuurlijk weten.

Ja en nee. Ik doe het niet standaard elke week, daarvoor heb je een beheerabonnement nodig. Wel kun je er strippen voor inzetten. Ook het terugzetten van een backup kost dan strippen.

In principe schrijf je je content zelf. Ik geloof er namelijk heel erg in dat dan jouw eigen stem, expertise, enthousiasme en overall “vibe” dan het beste en meest natuurgetrouw overkomen.

Wel kun je in ruil voor een aantal strippen je content aanleveren. Dan zorg ik ervoor dat dat tiptop opgemaakt op je site terecht komt.

Plan nu jouw oriëntatiegesprek!

We maken in een half uurtje even kort kennis, stellen vast wat jij nodig hebt en wat ik voor je kan betekenen.

Winkelwagen
Scroll naar top